A- A A+

1e Prijs Dutch Open Perf. Arts Jazz Dance Formations Adults 22 04 2012 web PK front

Selecties van OKK Dordrecht

OKK Dordrecht heeft inmiddels al grote kampioenen voortgebracht en tot op de dag van vandaag strijden de sporters van OKK Dordrecht op het hoogste vlak van hun disciplines mee voor de prijzen.

Binnen OKK Dordrecht hebben we voor de verschillende disciplines (Dance, Ritmisch Gymnastiek en Turn) selectie groepen. Voor deze selectie groepen kan je geselecteerd worden vanuit de recreatie groepen door de trainsters van OKK Dordrecht.

Selectie leden trainen van 1 tot meerdere keer per week (afhankelijk van leeftijd, discipline en niveau) en doen mee aan de Nederlandse kampioenschappen van de K.N.G.U. (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en vele andere
kampioenschappen. Ook worden er door onze selectie leden regelmatig demo`s gegeven.

 

Naast wedstrijden en demo's worden onze leden ook regelmatig gevraagd om acte de presence te geven zoals bijvoorbeeld dansen achter artiesten bijvoorbeeld bij optreden Nielson tijdens Koningsdag 2015, als ook tijdens televisieprogramma voor nationale televisie zoals De Kwis. 

Enkele van onze Ritmisch Gymnastes hebben dit jaar (2015) tijdens het Europees Kampioenschap gestreden in Minsk (Wit-Rusland) en hebben daar een welverdiende en mooie 20ste plaats behaald.

In 2016 is de dansselectie B tm 16/19 jaar Nederlands kampioen geworden op het NK Jazzdance.

Jaarlijks wordt onze vereniging vertegenwoordigd op de verschillende Nederlandse Kampioenschappen en behalen onze sporters mooie resultaten. 

Kijk eens bij de verschillende disciplines als je meer informatie wilt hebben over die selecties.